Tekijät

Heli

Liikunta- ja kehonhuoltopalvelut Fysio-Origon yrittäjä.

Heli on toiminut yrittäjänä -07 lähtien, tehden välillä myös lähihoitajan sijaisuuksia sekä mm. lasten fysioterapiaa.

Fysioterapeutiksi valmistumisen jälkeen Heli toimi Lahdessa muutaman vuoden ajan hierojakoulun opettajana sekä kurssinjohtajana ottaen samalla vastaan hieronta-, fysioterapia- sekä loppuvaiheessa myös personal training asiakkaita.

Oman kuntoilun sekä ennenkaikkea asiakkaiden innoittamana Heli päätti perustaa oman toiminnallisen harjoittelun salin Lahteen -13. Liikunta- ja kehonhuoltostudio Fysio-Origolla Heli teki salin pyörittämisen ohessa hierontaa, fysioterapiaa sekä yksilö- ja pienryhmävalmennusta. Toiminnallisen harjoittelun salia ja sen ympärillä toiminutta palvelukokonaisuutta hän luotsasi -17 kesään saakka, toimien samalla viimeisen vuoden ajan päätoimisesti Helsingissä Erottajan Hierojakoulun johtajana / vastaavana opettajana.

Kesällä -17 oli aika suunnata eteenpäin, ja Helille nousi ajatus myydä sali. Kun personal trainer Tuomas, joka oli aloittanut salilla personal trainerina toimimisen jo aiemmin, ilmoitti halukkuutensa jatkaa salin toimintaa, oli päätös valmis. Sali jatkaa nykyisin toimintaansa nimellä TreeniMesta.

Fysio-Origon palvelut keskittyvät tällä hetkellä Helsingin seudulle. Heli toimii päätoimisesti Suomen Hierojakoulut Oy:n Erottajan, Porvoon ja Kotkan Hierojakouluilla koulujen johtajana, ja vastaavana opettajana.  Hän ottaa siellä muiden töiden ohessa hieronta- ja fysioterapia-asiakkaita vastaan mikäli aikataulut antavat myöden. Personal training- asiakkaiden kanssa työskentely jatkuu myös.

Helsinkiin siirtymisen myötä ratsastus- ja erityisratsastuspalvelut, joita Fysio-Origo on tarjonnut vuosina 2010-2016, jää tauolle.

Heli on hoitanut uransa aikana eri lajien urheilijoita, ja viime vuosina hänellä on ollut suuri kunnia toimia Suomen naisten uppopallomaajoukkueen fysioterapeuttina, joukkueen kesken ”Coach Heléninä”. Uppopallomaajoukkueen mukana on koettu mm. -15 Kolumbiassa, Calissa järjestetyt MM-kilpailut sekä -17 Suomessa, Helsingissä järjestetyt EM-kilpailut sekä Itävallan Grazissa -19 pidetyt MM-kisat.

Helin koulutustausta:

Koulutettu hieroja, Urheiluhieroja (2007)

Fysioterapeutti, Urheilufysioterapeutti (2011)

Personal trainer, Hyvinvointivalmentaja, Kuntosalivalmentaja (Trainer4You)

Crosstraining & Crossfit-ohjaaja

Ratsastajan kuntotestaaja

Lisäksi lyhyempiä koulutuksia kuten; IKSA kahvakuulaohjaajakoulutus, Vivo Barefoot running- luonnollisen juoksun ja liikkumisen leiri, Ido Portal bodyweight strenght-seminaari sekä useita kinesioteippauskoulutuksia.