Palvelut

Testauspalvelut

Fysio-Origo tarjoaa testauspalveluja niin yksityisille henkilöille kuin yrityksillekin.

Testauspalvelut -hinnasto

Liikkuvuus- ja lihastasapainokartoitus 40€
Energiatesti 65€

Laturi Energiatesti

Testin sisältö

IMG_2908

Laturi Energiatesti kuuluu tarjoamiimme personal training-paketteihin. Energiatesti on monipuolinen kunnon eri osa-alueita mittaava testikokonaisuus. Energiatestin tuloksena saadaan energiaindeksi, joka kertoo tunteina ja minuutteina ajan, jonka ihminen jaksaa tehdä töitä, harrastaa vapaa-aikanaan tai puuhailla muita askareita päivän aikana.

Energiatesti koostuu hyvinvointikysymyksistä, kuntotesteistä sekä biometrisistä mittauksista. Testikokonaisuus on koostettu siten, että se mittaa erityisesti työhyvinvoinnin kannalta olennaisia kunnon osa-alueita. Testin osa-alueet ovat stressi ja vireystila, aerobinen kunto, verenpaine, vyötärönympärys, lihaskuntotestit, liikkuvuus sekä tasapaino.

Ryhmätestaus

IMG_2889

Laturi Energiatesti on helppo ja nopea tapa testata suurenkin työyhteisön kunto. Testin voi suorittaa lähes missä tahansa ja testaajan on helppo kuljettaa tarvittava välineistö mukanaan testipaikalle.

Laturin verkkosovelluksen kautta on helppo koostaa yksittäisten testitulosten lisäksi koontiraportteja esimerkiksi koko työporukan kunnosta. Yritysjohdon on mahdollista saada verkkosovelluksen kautta tietoa henkilöstönsä kunnosta sekä sen kehittymisestä. Koontiraporteista ei voida tarkastella yksittäisen työntekijän testituloksia.

Kehonkoostumusanalyysi

Kehonkoostumusanalyyseja tarjoamme asiakkaillemme yhteistyökumppaneidemme kautta. Kysy lisää!

Liikkuvuus- ja lihastasapainokartoitus

Kenelle?

Liikkuvuus- ja lihastasapainokartoituksesta hyötyvät kaikki. Kartoituksessa käydään läpi koko keho. Kartoitus alkaa ryhdin tutkimuksella edeten liikkuvuus- ja lihaskireysmittauksiin. Kartoitus antaa arvokasta tietoa kehon mahdollisesta epäsymmetriasta, joka voi pidemmällä aikavälillä aiheuttaa kipuja tai muita vaivoja, jopa vammoja.

Urheilijat hyötyvät liikkuvuus- ja lihastasapainokartoituksesta erityisen paljon. Myös urheilijoilla kartoitus alkaa ryhdin tutkimuksella edeten liikkuvuus- ja lihaskireysmittauksiin. Tarvittaessa kartoituksesta voidaan räätälöidä lajispesifi.

Kehon tasapainoinen toiminta on perusedellytyksenä optimaaliselle urheilusuoritukselle, oli kysymyksessä sitten mikä laji tahansa. Loukkaantumisriskit pienenevät myös, kun kehon mahdollisiin epäkohtiin päästään puuttumaan riittävän ajoissa.

Kartoituksen tekeminen kestää noin 30 min, sisältäen välittömän palautteen tuloksista. Tulokset sekä ohjeistus mahdollisten ongelmien korjaamista varten annetaan jälkikäteen.

URHEILUSEURA- KYSY TARJOUSTA!