Liikunta- ja kehonhuoltopalvelut

Personal Training

Huom! Personal Training- palvelut saatavilla myös etänä videoyhteyden välityksellä!

Personal Training etänä? Tutustu Tarjouskampanjaamme!

Personal trainer eli henkilökohtainen valmentaja räätälöi valmennuksen  sisällön aina asiakkaan tilanteen ja tavoitteiden mukaisesti. Näiden perusteella personal trainer- paketti voi sisältää esimerkiksi erilaisia alku- ja seurantatestejä, tekniikkavalmennusta eri liikkeisiin, harjoitusohjelman mukaisia harjoituksia sekä ravitsemukseen liittyvää ohjausta.

Personal training taipuu asiakkaan tarpeiden mukaisesti yksittäisestä tapaamisesta aina pidempikestoiseen elämäntapamuutokseen. Myöskään vammat tai muut kehon rajoitteet, lähtötilanteen kuntotaso tai aiemman liikuntataustan puuttuminen eivät ole esteenä henkilökohtaiselle valmennukselle – päinvastoin.

Fysio-Origon kaikkia liikuntapalveluja parhaiten kuvaavia teemoja ovat yksilöllisyys, vastuullisuus sekä monipuolisuus. Lisäämällä siihen osaavat valmentajat sekä innostavan ja kannustavan ilmapiirin, olemme löytäneet usealle asiakkaalle mielekkään tavan harrastaa liikuntaa ja kehittyä.

Pääpaino Fysio-Origon liikuntapalveluissa on kahvakuulaurheilussa sekä toiminnallisessa harjoittelussa. Fysio-Origossa toiminnallinen harjoittelu tarkoittaa pelkistetysti harjoittelua, jonka tulokset vaikuttavat suoraan asiakkaan toiminta- ja suorituskykyyn.

Varaa aika

Personal Trainerin avulla löydät oman polkusi

Liikuntapalvelut räätälöidään jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti. Ensimmäisellä tapaamisella kartoitetaan asiakkaan lähtötilanne ja käydään läpi tavoitteet alkavalle harjoittelulle. Seuraava askel on omaksua yksilöllisen valmennuksen kautta harjoitusohjelmassa olevien liikkeiden oikeat suoritustekniikat.

Kun tarvittavat tekniikat on opeteltu, voidaan varsinainen harjoittelu aloittaa turvallisesti. Jokaisen asiakkaan kohdalla pohditaan erikseen, kuinka usein tapaamisia valmentajan kanssa sisällytetään harjoitteluun jatkossa.